x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

SECRID Twinwallet Saffiano Brown


  • secrid-twinwallet-crisple-purple-01.jpg
  • secrid-twinwallet-crisple-black.jpg
  • Secrid Twinwallet Optical Titanium & Blue
  • secrid-twinwallet-carbon-cool-grey-01.jpg
Prel antal i lager: 1
Artnr. 097-853-TSa-Brown

949,00 kr


Produktbeskrivning

SECRID Twinwallet Saffiano Brown

Saffiano-lädret med sin ikoniska "bias-grain"-ytstruktur har fått en ytterligare popularitet de senaste åren - Trots att lädret användes exklusivt av Prada i årtionden, har det börjat dyka upp i fler väskor, plånböcker m.m. Saffiano-lädret har vunnit enorm popularitet eftersom det kombinerar exceptionell hållbarhet och fläckmotstånd med elegans och klass.

Det säkra stället att förvara dina kort på. Metallkassetten skyddar (RFID-säker) effektivt dina kort från avläsning av externa skannrar.
Modell Twin Saffiano har dubbla cardprotectors.

Innehållet i våra plånböcker har på senare tid ändrats och vi använder fler och fler kort med datorchip och inbyggda antenner. Det ökar användarvänligheten, men det innebär också risker. Med SECRID wallet behöver du inte bekymra dig för det.

Kortskyddet är hjärtat i SECRID wallet. Genom att skjuta en liten spak åt sidan, förs dina kort ut ur kortskyddet i en överlappande sekvens. Detta kan du göra utan att ens öppna övriga delar av din plånbok och du hittar snabbt det kort du vill använda. Du plockar endast fram ett kort när du ska betala och så länge de andra finns kvar i aluminiumskalet, kan obehörig utrustning inte läsa av korten. Risken minimeras på detta vis ytterligare.

Material: Kortskyddet är tillverkat av stark och hållbar aluminium och plånboken av europeiskt läder.

Mått: 100 x 70 x 25 mm.

Vikt: 123 gram (inkl förpackning: 153 gram).

SECRID