x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom
koruma-logo

KORUMA METRO Wallet | Shine Brown | Tap&Go

Artikelnummer: 93SNBR
En fantastiskt kompakt plånbok för dina viktigaste kort. Kortfacken skyddar från obehörig kortavläsning. Ett kortfack för Passérkort utan RFID STOP. Sedelfack & ID-kortsfack.
329,00 kr
Variant pris ändring
Pris med rabatt
Din rabatt är:
 • fraktfritt-24h.pngfraktfritt-24h.png
Lagersaldo : 2
Varumärke :
koruma-logo
 • KORUMA METRO WALLET Shine Brown - Plånbok i miniformat

  Om du söker efter en plånbok som rymmer dina viktigaste kort och som samtidigt inte känns tjock och skrymmande i din ficka, då är detta ett idealiskt val för dig. Invändigt har plånboken 3 st RFID-skyddande fack enligt Korumas RFID STOP™ -teknologi. Skyddet fungerar även när plånboken är öppen. Från ovansidan kommer du åt sedelfacket.
  Invändigt finns även ett fack med nätfönster som man kan se igenom. Passar t ex för ditt körkort eller legitimation. Till detta har plånboken ett utvändigt fack med funktionen Tap&Go™, som gör att du aldrig behöver plocka ur ditt passérkort, SL-kort eller t ex Jojo-kort. Metro Wallet är mycket populär i bl a London där man förvarar T-banekortet ”Oyster” i detta fack.
  Det finns naturligtvis många olika märken av liknande plånböcker, men denna utmärker sig med skyddet mot data- och ID-stöld. Fler och fler kort kommer nu att ha ett litet chip inbyggd för kontaktlös betalning och kommunikation. Det är både bekvämt och snabbt, men samtidigt bör man skydda dessa kort med en avskärmare - och det är just vad alla KORUMAs plånböcker och korthållare är utrustade med. 

  Material: Naturligt koskinn av högsta kvalitet.
  Färg: Brun blank
  Bredd: 10,5 cm
  Höjd: 8,2 cm

  Antal kortfack med RFID STOP: 3 st
  Antal kortfack med Tap&Go™: 1 st på baksidan
  Antal sedelfack: 1 st

  Koruma Skimingssäkra plånböckerKoruma Skimingssäkra plånböcker