x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom
koruma-logo

KORUMA RFID-blocking Trifold Wallet - Plånbok | Shine Brown

Artikelnummer: 99SNBR
Plånbok med hela 12 kortfack varav 9 st skyddar från obehörig avläsning. Härligt mjukt brunt skinn. Två sedelfack, myntfack & ett genomskinligt Körkortsfack.
589,00 kr
Variant pris ändring
Pris med rabatt
Din rabatt är:
 • fraktfritt-24h.pngfraktfritt-24h.png
Lagersaldo : 1
Varumärke :
koruma-logo
 • KORUMA RFID-blockerande plånbok - tredelad

  Tredelad Plånbok tillverkad av mjukt beröringsskönt svart koskinn. Med dina kredit- och passagekort i den här plånbokens fack, har du 100%-igt skydd mot obehörig avläsning - s.k. RFID-skydd. Plånboken är utrustad med 9 st RFID-skyddade kortplatser. Den har även ett fack för ditt Körkort eller ID-kort. Detta fack har ett genomskinligt nät, så detta kort syns tydligt trots att det är i sitt fack. Vidare har plånboken 2 st sedelfack, myntfack med låsknapp och tre extra sidofack. Levereras i elegant presentask.
  Det finns naturligtvis många olika märken av liknande plånböcker, men denna utmärker sig med skyddet mot data- och ID-stöld. Fler och fler kort kommer nu att ha ett litet chip inbyggd för kontaktlös betalning och kommunikation. Det är både bekvämt och snabbt, men samtidigt bör man skydda dessa kort med en avskärmare - och det är just vad alla KORUMAs plånböcker och korthållare är utrustade med. 

  Material: Naturligt koskinn av högsta kvalitet.
  Färg: Blank brun
  Bredd: 10,5 cm
  Höjd: 13 cm

  - 9 st kortfack med RFID-block
  - 2 st sedelfack
  - 1st myntfack med spänne
  - 1 st ID- eller Körkortsfack med "se-igenom-nät". Mesh.
  - 3 st extrafack

  Koruma Skimingssäkra plånböcker