x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom
koruma-logo

KORUMA Smart RFID-safe Billfold Wallet - Plånbok | Black

Artikelnummer: SM-903PBL
Plånbok med hela 11 st kortfack med RFID-Stopp som skyddar från obehörig avläsning. Dessutom Sedelfack, ID-kortsfack & 1 st fack utan skydd för passage- eller pendlarkort.
289,00 kr
Variant pris ändring
Pris med rabatt
Din rabatt är:
 • fraktfritt-24h.pngfraktfritt-24h.png
Lagersaldo : 1
Varumärke :
koruma-logo
 • RFID-säker Smart & Slimmad kreditkortsplånbok - KORUMA - Svart

  En mycket slimmad plånbok tillverkad av ett mycket mjukt skinn, s.k. PICASSO. Den här plånboken rymmer upp till 11 st kredit- och betalkort. Förutom fack för dessa, finns det även fack med fönster (ID-Window) för ditt körkort eller ID-kort - eller t ex foton du vill se snabbt. Det finns två sektioner för sedlar - en utanpåliggande ficka som du kan ha ett lättillgängligt kort för daglig användning. Plånboken levereras i en snygg presentask.
  Det finns naturligtvis många olika märken av liknande plånböcker, men denna utmärker sig med skyddet mot data- och ID-stöld. Fler och fler kort kommer nu att ha ett litet chip inbyggd för kontaktlös betalning och kommunikation. Det är både bekvämt och snabbt, men samtidigt bör man skydda dessa kort med en avskärmare - och det är just vad alla KORUMAs plånböcker och korthållare är utrustade med. 

  Material: Naturligt strukturerat koskinn av högsta kvalitet. PICASSO läder.
  Färg: Svart, blank
  Bredd: 11,5 cm
  Höjd: 9 cm
  Orientering: Horisontell

  - 11 st kortfickor med RFID skydd
  - 2 st sedelfack
  - 1 st Tap & Go -fack
  - 1 st ID-fönster-fack

  tapandgo