x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Burkely Antique Avery Necessär - Toilettväska Black


Prel antal i lager: 1
Artnr. 841756.10
Ord pris: 629,00 kr

499,00 kr

Din rabatt är: -130,00 kr

Beskrivning

Burkely Antique Avery Necessär - Svart Skinn

ANTIK AVERY TOILETVÄSKA är en av de mest kända och älskade kollektionerna i Burkelys sortiment. Kollektionen FUNDAMENTALS ANTIQUE AVERY är känd för det tuffa lädret som blir vackrare ju mer det används. De tydligt synliga sömmarna och högkvalitativa silverfärgade hårdvarorna kompletterar utseendet.
Tack vare den välkända BURKELY-inredningen finns det alltid tillräckligt med utrymme för att ta med dig alla dina tillhörigheter - denna väska kan knappast saknas i din garderob!

För att hålla necessären vacker så länge som möjligt och för att skydda den från vatten och smuts, rekommenderar vi att den behandlas med t ex Collonil Carbon Wax Spray.

ANTIK AVERY TOILETVÄSKA har ett praktiskt handtag på baksidan, vilket gör den enkel att bära i handen. Huvudfacket stängs med dragkedja och har ett vattentätt tyg på insidan. Det finns även tre elastiska öglor till förvaring av småsaker och två meshfickor. Det finns ytterligare två glidfickor på utsidan. Allt detta gör därför denna necessär nästan oumbärlig.

Mått: 25 × 9 × 15 cm
Volym: 3,4 l.
Lädertyp: Vaxat läder
Färg: Cognac, mörkbrun eller svart
Foder: Vattenavvisande (polyester)
Material: Antik vintage
Stängning: Dragkedja

Burkely