x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Efterklok Kortspel | Kylskåpspoesi

Artikelnummer: 2100334
Efterklok är ett ätteroligt spel för smarta personer och samtidigt en utmärkt partyhöjare. Tillverkat av Kylskåpspoesi.
199,00 kr
Variant pris ändring
Pris med rabatt
Din rabatt är:
 • 24-express-fri-frakt-rund-300x65px.png24-express-fri-frakt-rund-300x65px.png
Lagersaldo : 2
Tillverkare : Kylskåpspoesi
 • Efterklok - Kortspel från Kylskåpspoesi

  Efterklok är ett finurligt, engagerande och nervpirrande frågespel där du kan utsmarta Besserwissern, mörka eventuella kunskapsluckor och ta hem vinsten även om du inte kunde mest från början!
  I Efterklok svarar man på fem frågor i rad. Efter att en spelare svarat, får alla reda på hur många rätt spelaren hade – men inte vilka svar som var rätt. Exakt samma fem frågor går vidare till nästa och när det är din tur kan du fritt kopiera andras svar eller leverera egna. Men se upp! Någon som svarar snabbt och självsäkert kanske inte har en susning om det rätta svaret. Och ett jämrande ”jag får chansa på något då…” kanske också är en ful bluff från någon som är bergsäker på svaret!

  Om du är vaken, klurig och bra på att läsa dina medspelare kan du alltså vinna spelet även om du egentligen bara kunde svaret på en enda fråga från början!
  Spelet är fulladdat med över 500 underhållande, intressanta och allmänbildande frågor som passar de flesta. En perfekt gå-bort-present och en riktig höjdare på festen, spelkvällen eller middagen med familj och vänner!
  Det är lätt att vara efterklok...

  Asken mäter 14,2 x 4,5 x 14,2 cm.


Copyright 2019 - Alla rättigheter förbehållna. Nalepa Design AB