x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Jag har aldrig - Jättekul Partyspel | Nicotext spel


Prel antal i lager: 4
Artnr. B-8389

129,00 kr


Produktbeskrivning

Jag har aldrig - Bästa partyspelet | Nicotext spel

Lär känna dina vänner på ett lite udda sätt.
OBS! Ett Partyspel med ganska hög "Elakhetsfaktor"

Det här är kanske ett av Sveriges mest populära partyspel. Dra ett kort och läs högt. Alla som har gjort det som står på kortet ska bestraffas, till exempel genom att dricka en klunk hallonsaft eller annan dryck. Spelet fortsätter sedan medsols.

Exempel:
Jag har aldrig snattat
Jag har aldrig hånglat med ett ex.
Jag har aldrig kissat i duschen

Antal spelare: 2+
Ålder: 15+
Speltid: 15 min+
Innehåll: 100 spelkort, 400 frågor

Askens mått: 10 x 75 x 40 mm
Vikt: 150 gr
Därför nätt och behändigt att ta med sig.

Spelet är tryckt på miljömärkt papper (Svanen & FSC).

Nicotext är ett mindre familjeägt förlag med kontor i Stockholm. Nicotext värnar om miljön så därför planterar de ett nytt träd för varje sålt spel genom en icke vinstdrivande organisation: Reforestation Projects.

Recensioner:

"Perfekt partyspel till förfesten. (…) Kul partyspel som passar perfekt för att få igång festen. Toppen att många kan delta. En del frågor är minst sagt barnförbjudna. Bra lära känna-spel och det blir lätt en snackis på festen."
Betyg: 3/5
Expressen, 7 december 2020

”Finns det något roligare än att samlas ett gäng och få reda på varandras sjukaste hemligheter? Det här går alltid hem oavsett om det är ny eller gammal bekantskap man spelar med. (…) Dessutom finns Pekleken och Sanning eller konsekvens som är snarlika spel och lika roliga, som Jag har aldrig.”
Betyg: 5/6
Norra Wermlands Tidning, 28 november 2020

”Den som har gjort det som påstås på spelkortet ska dricka ur sitt glas. Påståendet kan vara pinsamt avslöjande eller utmanande och spelas därför inte sällan med alkoholhaltiga drycker. Ett plus för att det går att välja mer ”snälla” påståenden – och för att det naturligtvis går lika bra att ha vatten läsk eller annat alkoholfritt i sitt glas.”
Betyg: 3/5
Skånska Dagbladet, 27 november 2020

"Nu har leken [Jag har aldrig] kommit som ett fysiskt spel från Nicotext som gjort spelkort som ett konversationsspel för att lära känna vännerna på ett nytt sätt. Kanske något att plocka fram i sommarstugan under sena middagskvällar."
Tidningen Kupé, sommaren 2020

 

Nicotext