x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Så här går en Swish-betalning till hos oss | swish logo 90x33px

När du lagt din order och valt att betala den med Swish, öppnar du din Swish-app i mobiltelefonen och väljer ”Betala”.
På raden för ”Mottagare” fyller du i vårt kontonr 123 019 05 95 
På nästa rad fyller du i det belopp du ska betala.
På sista raden fyller du i ditt ordernummer som du fått via Email i orderbekräftelsen. (Detta är inte nödvändigt, namn går lika bra - vi förstår att inte alla har tillgång till Epost direkt.) Finner du ingen orderbekräftelse i din inkorg inom ett par minuter, titta i din skräppostmapp - den ligger i så fall säkert där.
Därefter öppnas din Bank-ID-app automatiskt. Kontrollera att betalningen går till LIVING STUDIO - NALEPA DESIGN AB, att beloppet stämmer och sedan skriver du in din kod.
Omgående får du en bekräftelse på betalningen och vi får information om att betalningen genomförts.
Då skickar vi en ny uppdaterad orderbekräftelse till dig med information om att vi mottagit betalningen. Ganska omgående går informationen vidare till vårt lager och din order packas.

Vi kontrollerar att det mobiltelefonnummer betalningen kommer ifrån stämmer överens med det som angivits vid beställningen. Skulle beställningen vara på ett stort belopp - inget angivet, vi bedömer från gång till gång - kontrollerar vi vem telefonnumret tillhör och ringer också upp beställaren för en sista säkerhetskontroll.

Är du van vid att använda Swish, vet du att hela transaktionen tar ca 30 sekunder. Väldigt smidigt betalsätt, med andra ord.

Skulle du ångra ditt köp och vi senare ska göra en återbetalning, görs detta alltid till samma konto som pengarna kom ifrån.


Copyright 2019 - Alla rättigheter förbehållna. Nalepa Design AB