Skip to main content
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Copyright - upphovsrätt

Information för Bloggare & om Upphovsrätt

För allt material på livingstudio.se gäller copyright Nalepa Design AB (I vissa fall våra leverantörer). Det innebär att allt innehåll, t.ex. olika typer av texter, artiklar, bilder, illustrationer, grafik, och filmer är skyddat enligt lagen om upphovsrätt om inget annat anges. Obehörigt användande av innehållet är förbjudet enligt tillämplig lag och kan medföra straff- och skadeståndsansvar.

MEN - vi är inga obehagliga hårdingar och vi gillar att synas, så klart!

Det handlar ju bara om att vi tycker det är tråkigt när andra webbshoppar bara snor våra bilder och texter som vi suttit många, både hela och halva nätter och jobbat med, för att materialet ska se så bra ut som möjligt. 

Om du vill använda materialet på t.ex. din blogg går det fint om du skickar ett enkelt mail till oss med adress/URL till platsen där du publicerat vårt material. Rättigheterna är och förblir dock alltid Nalepa Design AB:s eller i vissa fall våra leverantörers. Om du är intresserad av att använda material i kommersiellt syfte, t.ex. våra bilder i din webbshop, tar du lämpligast kontakt med oss för en överenskommelse. Allt går att ordna - och då handlar det oftast om en överenskommelse som handlar om att ange källa.)

Alltså, släng iväg ett mail till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Kanske kan vi också göra en kul grej ihop!

Ajabaja, inte sno våra bilder utan tillstånd!