x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

  • Returer

Returer

Vi erbjuder 90 dagars öppet köp på alla varor förutom presentkort vid oanvänd vara med obruten förpackning. Om varan använts eller om förpackningen brutits, görs ett skäligt avdrag efter bedömning av oss - dvs om varan kan bedömas att inte kunna säljas som ny längre.

Som kund står du för returfrakten när det gäller ett ångrat köp. Gäller även delar av försändelse. Vid byte till likvärdig/liknande produkt, bjuder vi på returfrakten.
Vill du utnyttja öppet köp, måste du först meddela oss så att du kan få returinstruktioner. Skicka sedan tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kopia på kvitto eller följesedel och meddelande om att du vill utnyttja öppet köp. 

När du kontaktat oss för att berätta att du vill skicka en vara i retur, kommer vi att skicka en bekräftelse till dig och du får en QR-kod tilll din mejl och som SMS som du tar med dig till ett Postnordombud tillsammans med returpaketet. Där visar du upp QR-koden för biträdet som skriver ut en returfraktsedel som sedan ska fästas på paketet. Du får sedan ett kvitto på inlämningen.

Vi accepterar aldrig returer utan föregående kontakt.
Det är inte krångligt på något vis. Bara skicka ett E-mail till oss och skriv att du ångrar ditt köp, så får du vidare instruktioner i vändande E-mail. 

Skicka under inga omständigheter paket i retur till oss med enbart adressen LIVING STUDIO, Getingevägen 54, 222 41 LUND. 
Adressat ska var NALEPA DESIGN AB, inte LIVING STUDIO.
Skriver du bara LIVING STUDIO, kommer vi aldrig att kunna lösa ut det om det hamnar hos ett Postnordombud.

Alla återbetalningar sker till samma konto som de betalats via.

Exempel
på returfraktkostnad för vissa varor när du vill nyttja en returfraktsedel från oss (Priserna är de faktiska som vi själva betalar för frakten):

1 st SECRID: 49 kr
2 st SECRID: 59 kr 
1 st Noella-väska: 95 kr
1 st Stor Fönsterfilm: 79
 kr
2 st Stora Fönsterfilmer: 95 kr
1 st Liten Fönsterfilm: 69 kr
2 st Liten Fönsterfilm: 79 kr


Notera: Under perioden 21 november 2022 till 13 januari 2023 har Postnord ett tillägg under den s.k. "peakperioden" med 6 kr per försändelse, vilket vi också måste lägga till på ev returfrakter vid ångerköp.

Om du vill returnera på eget sätt.

Returadressen är:
Nalepa Design AB - LIVING STUDIO
Getingevägen 54
222 41 Lund

Returpaket med vår returfraktsedel lämnas alltid in hos ett Postnordombud om inga andra särskilda överenskommelser sker.