Skip to main content
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Om kontaktformuläret & Telefonnummer

Här kan du skriva ett meddelande till oss - fråga vad du vill om din beställning, om du vill byta en vara eller returnera den efter du har fått den. Fråga om leveranstid eller helt enkelt vad som helst som rör vår webbshop eller varor du köpt av oss. Vi svarar så fort vi kan under våra kontorstider, oftast inom 1-3 timmar, men ibland kan vi ha mycket att göra och då kan det ta lite längre tid. Får du inget svar, kan det bero på att du angivit en felaktig mejladress. Därför är det bra om du även fyller i ett mobiltelefonnummer så att vi kan ringa eller SMS:a ett svar till dig. 

Om du föredrar att ringa oss, når du oss på telefonnr:
070-666 47 97 - säkrast vardagar kl 10.00 - 16.30. Ringer du övriga tider, kanske vi ändå svarar, men risken finns att du möter en telefonsvarare. Lämna då bara ett kort meddelande med namn och telefonnummer som vi kan nå dig på, så ringer vi tillbaka så snart vi är på kontoret igen.

Du kan så klart alltid sända oss ett Email till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. från ditt eget E-postprogram.

OBS! Om du saknar Orderbekräftelse till din mejl på en redan lagd order, kolla din skräppostmapp innan du skickar en fråga, den finns säkert där. Orderbekräftelse skickas alltid automatiskt till alla. Det kräver naturligtvis att du angivit din mejladress korrekt.

Kontaktformulär

1000 tecken kvar
Om du uppger ditt telefonnummer så har vi chansen att kontakta dig via SMS ifall du råkat skriva in en felaktig mejladress.

Ägs och drivs helt och hållet av mig

Dobromir "Dodo" Nalepa

dodo portrait380x311px

Företagsinformation

LIVING STUDIO
Getingevägen 54
22241 LUND
Tel. +46 (0)70-666 47 97
Företagets juridiska namn
NALEPA DESIGN AB
Organisationsnummer: 556468-3968
Moms/VAT: SE556468396801
www.livingstudio.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.