x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Om våra leveranstider

Varor som finns i vårt lager, skickar vi omgående samma dag om beställningen kommer in före kl 16.00 på en vardag.  
Det kan så klart hända att en vara tar slut och att vi måste vänta med att skicka iväg ditt paket. I sådana fall meddelar vi dig alltid via E-mail eller SMS. 
Småpaket, som innehåller plånböcker, diskmaskinsskyltar och liknande småsaker, levereras nästan alltid direkt i din brevlåda, dagen efter det lämnat vårt lager. (S.k. Postnord Varubrev.) Större försändelser skickas oftast med MyPack Collect - dessa paket hämtar du ut hos ditt närmste Postnordombud efter avisering - oftast via SMS alternativt E-mail om du inte angivit ditt mobilnr.
Hur mycket rätt vi än gör när vi lämnar över försändelser till Postnord eller DHL, så står det sedan utom vår makt att göra något åt förseningar i logistiken. Vi kan m a o inte lämna en hundraprocentig garanti för att du får din försändelse dagen efter vi skickat. I ca 95 fall av 100, får våra kunder sitt paket nästa dag. (Till adresser norr om Sundsvall kan transporten ta 48h.)

Vi har fram t o m den 1 juli 2019 skickat småpaket med varor som beställts från fredag kväll till söndag kl 12 redan samma söndag som sedan nått mottagarens brevlåda redan under måndagen. Nu finns inte den möjligheten längre då Postnord dragit in denna service.

Citat Postnords hemsida: "Från den första juli upphör vi med tömning av brevlådor och sortering av post på söndagar. Det innebär att brev som postas i brevlådor under en helg, eller efter tömning på fredagen, kommer att hanteras tillsammans med de brev som postas på måndagen."


Copyright 2019 - Alla rättigheter förbehållna. Nalepa Design AB