x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

  • 24h-lev. vardag

Om våra leveranstider

Varor som finns i vårt lager, skickar vi omgående samma dag om beställningen kommer in före kl 16.30 på en vardag.  
Det kan så klart hända att en vara tar slut och att vi måste vänta med att skicka iväg ditt paket. I sådana fall meddelar vi dig alltid via E-mail eller SMS. 
Småpaket, som innehåller plånböcker, diskmaskinsskyltar och liknande småsaker, levereras nästan alltid direkt i din brevlåda, dagen efter det lämnat vårt lager. (S.k. Postnord Varubrev.)
De allra lättaste försändelserna skickar vi ofta som A-post. Det kan innebära något längre leveranstid om brev endast utdelas varannan dag i ditt område.

Från och med 31 januari får mottagare i södra och mellersta Sverige  postutdelning varannan dag. Det omfattar mottagare med postnummer som börjar på 30–39, 52–61 och 63–73.
Sedan tidigare delas brev, tidningar och reklam ut varannan vardag i storstäderna med omgivande områden.

Så fungerar varannandagsutdelning

Större försändelser skickas oftast med MyPack Collect - dessa paket hämtar du ut hos ditt närmaste Postnordombud efter avisering - oftast via SMS alternativt E-mail om du inte angivit ditt mobilnr.
Hur mycket rätt vi än gör när vi lämnar över försändelser till Postnord eller DHL, så står det sedan utom vår makt att göra något åt förseningar i logistiken. Vi kan m a o inte lämna en hundraprocentig garanti för att du får din försändelse dagen efter vi skickat. I ca 95 fall av 100, får våra kunder sitt paket nästa dag. (För leveranser norr om postnummerområde 82 (Kring Östersund.) och till öar utan broförbindelse kan transporten ta ca ett dygn längre.)

Företag och myndigheter som önskar sina varor levererade till dörr eller godsmottagningsadress, vänligen ange detta vid orderläggning. 

Varor som kan gå som Postnord Varubrev och har ett mindre värde samt är större än att det ryms i din brevlåda, kan ibland levereras till din dörr.

Tillägg den 12 sept 2021: Postnord aviserar att fr o m den 1 november 2021, kommer man att försöka leverera alla Varubrev i brevlåda, utanför brevlåda eller hänga i påse på dörrhandtag. Fösändelserna fotograferas då av brevbäraren som bevis för att leveransen har utförts enligt avtal.
Undantagsvis, om brevbäraren anser det olämpligt att lämna din försändelse utanför brevlåda eller dörr, kommer den att hamna hos ditt Postnordombud och du kommer att få en avisering via SMS eller Epost. Ibland även brevledes.

Avhämtning kan ske hos oss i Lund de flesta dagar i veckan - även helger och kvällar!