x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Personuppgifter - GDPR

PERSONUPPGIFTER SOM VI SPARAR

Vi garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis eller åklagare begär uppgifter. Vi har dock aldrig någon tillgång till lösenord eller kortnummer.

Ansvarig för personuppgifter är LIVING STUDIO med juridisk firma NALEPA DESIGN AB. Kontakt vi E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon vardagar kl 10-17: 070-666 47 97

Därför samlar vi in och sparar vissa personuppgifter

Vi vill att du bekantar dig med nedanstående text eftersom du godkänner och intygar att du läst innehållet i under ditt besök på vår sajt och för att vi ska kunna sluta ett avtal med dig.
De personuppgifter vi sparar digitalt används för att hantera våra kunders ordrar - Dessa innehåller Namn, (ev firmanamn) postadress, leveransadress, IP-adress, E-postadress samt telefonnummer. Företags organisationsnummer kan sparas då vi fakturerar ur vårt eget system. Vi varken ber om eller hanterar några personnummer, däremot hanterar och sparar Klarna personnummer om du valt att betala via dem. Kunder som valt att betala sina ordrar med betaltjänsten Paypal, kan det finnas personuppgifter om hos detta företag. När du betalar med Swish, kan personuppgifter inhämtas av din bank och vi får även veta vilket mobiltelefonnummer som är knutet till betalningen.

Vi använder oss av av en tjänst för kundömdömen som heter Trustpilot. Efter varje order skickas en förfrågan till våra kunder via E-post, om de önskar att betygsätta och ge LIVING STUDIO ett omdöme. Detta skickas i regel automatiskt efter ca sex dagar. Om inget svar kommer från kunden inom ca sju dagar, skickas en påminnelse, varefter inga fler utskick görs. Personuppgifterna hanteras av Trustpilot. Den som lämnar ett omdöme, tillåter Trustpilot att använda personuppgifterna och omdömet. Läs gärna mer under länken som bifogas i mejlet från dem.

Namn, tel och adressuppgifter finns sparade i våra administrationsgränssnitt för hantering av försändelser hos Postnord, DHL och i sällsynta fall vid utlandsförsändelser hos UPS. 

I vår E-postklient sparas orderbekräftelsemejl med kundens uppgifter, likaså sparas övrig E-post från kommunikation med våra kunder till mellan tre och fyra år. Därefter raderas de.

Nämnda uppgifter behövs för att vi ska kunna uppfylla och fullfölja ett avtal med våra kunder. Du ska veta att medan vi lånar dina personuppgifter hanteras de så varsamt som möjligt och endast i det syfte vi beskriver.

Vi sparar s.k. cookies i din webbläsare för att göra din användarupplevelse på vår sajt bättre. Till Google skickas statistik för besökare, din IP-adress men inte namn eller exakt adress, ej heller telefon eller mejladress. Uppgifterna används endast för att vi ska kunna föra en statistik över köp- och klickbeteende bland våra besökare. Uppgifterna leder inte till någon person.

Inga personuppgifter om anställda förutom ägaren finns sparade i våra system.

Fr o m den 25 maj 2018 kommer personuppgifter och digital orderhistorik äldre än tre år att raderas från våra system. Orderhistorik - transaktioner - kommer dock att arkiveras lika länge och på sådant vis som krävs enligt svensk bokföringslag. Det innebär att order- och betalningshistorik sparas på papper i minst sju år.

Inga sparade uppgifter överförs till annat land eller organisation.

För närvarande gör vi inga reklamutskick och skulle detta ändras, kommer vi alltid att be dig om ditt tillstånd och sedan tydligt informera dig om hur du avsäger dig framtida utskick i marknadsföringssyfte.

Digitalt sparade personuppgifter skyddas av en fullständigt krypterad webbsajt - SSL (https). All trafik är krypterad - likaså all E-post som skickas. Det betyder att ingen obehörig kan tolka vår E-posts innehåll.

Om du önskar att vi tar bort sparade personuppgifter om dig, hos oss eller ovan nämnda samarbetsparter, skickar du E-post eller ringer till oss.

Önskar du ett utdrag av dina personuppgifter ur våra system, måste detta ske skriftligen och med din underskrift. (Vi måste vara säkra på att vi delar uppgifterna med just dig.) Vill du rätta någon uppgift, är det naturligtvis vår skyldighet att göra så.

Undantag

Vi kan behöva lämna nödvändig information till myndigheter, om vi är skyldiga enligt lag att göra det och uppfylla rättsliga förpliktelser.
Om det skulle uppstå en rättstvist, kan vi behöva överföra uppgifter till andra parter.
Om vi skulle sälja hela eller delar av verksamheten eller vid en sammanslagning kan vi komma att dela uppgifter med köpare eller säljare.

International

International orders

Please click the link above and read carefully. Thank you! 

 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom