x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Ting var fram t o m den 18 juli 2015 vår present- och heminredningsbutik som låg mitt i hjärtat av Lund.

Butiken hade ett otroligt brett sortiment av presenter och heminredning. Den fyllde 19 år i maj 2015 och vår webbshop har funnits parallellt sedan 10 år tillbaka. De senaste åren har vår webbshop stått för en allt större andel av vår omsättning och vi kom till en punkt där vi som ett litet företag kände oss tvungna att ställa in fokus på antingen det ena eller andra. I vågskålen inför beslutet låg, utan att dölja det, att centrumhandeln i Lund de senaste åren minskat betydligt. Det spelade ingen roll att vi hade en unik butik som inte finns i något av traktens externa köplador, kunderna har styrt dit och inte minst mot nätbutikerna. Därmed beslutet att övergå till enbart webbshop. 

Boende i och kring Lund, kommer dock fortfarande att ha möjlighet att hämta beställda varor vid vårt lager som ligger nära Ideon och Lunds Tekniska Högskola. Vi kan även erbjuda att köra eller cykla "ut" beställda varor inom Lunds gamla stadsgräns, helt utan kostnad. Det avtalar vi genom ett enkelt E-mail eller telefonsamtal.

Vi funderar även på ett framtida "Show Room" där man ska kunna se och klämma på vårt utbud av varor och samtidigt handla över disk. Vi återkommer med information om detta, så fort det händer något på den fronten.

För övrigt, kom alltså ihåg, du som bor i Lund eller i absoluta närheten kan få dina beställda varor levererade direkt hem till din dörr eller brevlåda, helt utan några fraktkostnader. Vi sköter det helt själva och använder oss av snabba cyklar. ;) Eller om det regnar mycket, av bil. Men vi tar det gärna på cykeln, för motionens skull!

stud-tag-utanfor-butik

International

International orders

Please click the link above and read carefully. Thank you! 

 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom