x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

SECRID TwinWallet Original Red-Red


  • Secrid Twinwallet Original Black
  • secrid-twinwallet-original-fuchsia.jpg
  • secrid-twinwallet-original-green-front.jpg
Prel antal i lager: 7
Artnr. 022-600-TO-Red-Red

895,00 kr


Produktbeskrivning

Secrid Twinwallet Original Red & Red

SECRID TwinWallet är det säkra stället att förvara dina kort på.
Aluminiumfacket skyddar (RFID-säker) effektivt dina kort från avläsning av externa skannrar.
Modell Twin har dubbla cardprotectors. Version 2 Hösten 2017 med röd korthållare.

RFID Hack Proof card holder

Innehållet i våra plånböcker har på senare tid ändrats och vi använder fler och fler kort med datorchip och inbyggda antenner. Det ökar användarvänligheten, men det innebär också risker. Med SECRID wallet behöver du inte bekymra dig för det.

Kortskyddet är hjärtat i SECRID wallet. Genom att skjuta en liten spak åt sidan, förs dina kort ut ur kortskyddet i en överlappande sekvens. Detta kan du göra utan att ens öppna övriga delar av din plånbok och du hittar snabbt det kort du vill använda. Du plockar endast fram ett kort när du ska betala och så länge de andra finns kvar i aluminiumskalet, kan obehörig utrustning inte läsa av korten. Risken minimeras på detta vis ytterligare.

Secrid finns i lite olika utföranden, de populäraste modellerna har en ”läderjacka” och i den finner du plats för några andra kort utan t ex mikrochip, mynt och ett smart sedelfack som även kan användas till kvitton eller andra små notisar.

Material: Korthållaren är tillverkad av stark och hållbar aluminium och plånboken av europeiskt läder. Sedel- och kvittofack i plast.

Mått: 100 x 70 x 25 mm.

Vikt: 123 gram (inkl förpackning: 153 gram).

SECRID