Skip to main content
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Bellroy - Apex Passport Cover Indigo


Prel antal i lager: 2
Artnr. 9-WXPA-IND-115

1 595,00 kr


Produktbeskrivning

Bellroy Apex Passport Cover - Indigo

Exklusiv reseplånbok från Bellroy med viktigt RFID-skydd

Bellroy Apex Passport Cover är nästa generations reseplånbok. Tillverkad av förstklassigt, precisionsgjutet läder och monterad med sömlös laminering, är den olik någon annan reseplånbok som gjorts tidigare.

  • Det förgjutna lädret behöver ingen inkörningstid, allt passar perfekt från dag ett.
  • För att hålla fodralet ultratunnt använder vi värmebindning för att foga ihop läderlagren – helt utan sömmar eller stygn.
  • Att resa innebär oundvikligen att fylla i formulär, så vi har inkluderat en mikropenna som förvaras snyggt inuti passskyddet.
  • En smygöppning mellan kortplatserna ger dig snabb åtkomst till vikta sedlar, och undviker det besvärliga fumlet efter drickspengar.
  • Säkerhet är nyckeln, så Bellroy lade till ett RFID-skyddande foder för att skydda dina kort och en magnetisk stängning som håller allt på plats.

Material: Denna plånbok är tillverkad av premium, miljöcertifierat läder, hämtat från guldklassade garverier i Nederländerna.
Färg: Indigo
Mått: 145 x 107 x 14 mm (Standard Passmått)
Rymmer 2-4 kort och flera dubbelvikta sedlar
Mikropenna medföljer samt en refiller

Garantier: Bellroys produkter garanteras vara fria från defekter i material och utförande i tre år från det ursprungliga inköpsdatumet när de används under normala förhållanden och för det avsedda ändamålet.

Bellroy