x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

KORUMA RFID-blocking wallet | Shine Black


  • koruma-slimwallet-rfid-block-med-blixtlås-28nbl-on-box.jpg
  • koruma-slimwallet-rfid-block-med-blixtlås-28snbl-front.jpg
Prel antal i lager: 4
Artnr. 29PBL
Ord pris: 369,00 kr

159,00 kr

Din rabatt är: -210,00 kr

Det ordinarie priset har inte ändrats de senaste 30 dagarna och det rabatterade priset har heller inte varit lägre under samma period.


Produktbeskrivning

En plånbok som rymmer dina viktigaste kort och har ett mynt- eller prylfack bakom ett blixtlås. Plånboken 6 st RFID-skyddande fack enligt Korumas RFID STOP™ -teknologi. Skyddet fungerar även när plånboken är öppen. Från ovansidan kommer du åt sedelfacket.

Invändigt finns även ett fack med nätfönster som man kan se igenom. Passar t ex för ditt körkort eller legitimation. Till detta har plånboken ett utvändigt fack med funktionen Tap&Go™, som gör att du aldrig behöver plocka ur ditt passérkort, SL-kort eller annat pendlarkort.
Det finns naturligtvis många olika märken av liknande plånböcker, men denna utmärker sig med skyddet mot data- och ID-stöld. Fler och fler kort kommer nu att ha ett litet chip inbyggd för kontaktlös betalning och kommunikation. Det är både bekvämt och snabbt, men samtidigt bör man skydda dessa kort med en avskärmare - och det är just vad alla KORUMAs plånböcker och korthållare är utrustade med. 

Material: Naturligt koskinn av högsta kvalitet.
Färg: Svart blank
Bredd: 12,5 cm
Höjd: 9,5 cm

- 6 st kortfickor
- 4 st övriga fack - Bl a sedelfack
- 1 st med "ID-fönster"
- 1 st rymligt mynt- & prylfack med rejält blixtlås

Koruma ID-säker plånbok

Koruma