Skip to main content
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

SECRID Miniwallet Sparkle Red

Prel antal i lager: 1
Artnr. 340-984-MSp-Red

799,00 kr


Produktbeskrivning

Secrid Miniwallet Sparkle Red

Uttryck dig med glitter och glamour!
Sparkle består av glasmikroprismor fästa till en strukturerad premiumläderbas med ett vattenbaserat lösningsmedel. Den karakteristiska glitter-looken uppnås genom att metallisera mikroprismor som förbättrar deras skimmer. Prismorna kommer inte att lossna från plånboken vid normal användning.

En säker korthållare som är praktisk att använda och ser mycket exklusiv ut. Aluminiumfacket skyddar (RFID-säker) effektivt dina kort från avläsning av externa skannrar.

OBS! Bilderna återger inte riktigt rättvist den silverglittriga ytan. Hela plånboken glittrar och glimmar som om den vore täckt av miljontals mikroskopiska diamanter.

Innehållet i våra plånböcker har på senare tid ändrats och vi använder fler och fler kort med datorchip och inbyggda antenner. Det ökar användarvänligheten, men det innebär också risker. Med SECRID wallet behöver du inte bekymra dig för det.

Kortskyddet är hjärtat i SECRID wallet. Genom att skjuta en liten spak åt sidan, förs dina kort ut ur kortskyddet i en överlappande sekvens. Detta kan du göra utan att ens öppna övriga delar av din plånbok och du hittar snabbt det kort du vill använda. Du plockar endast fram ett kort när du ska betala och så länge de andra finns kvar i aluminiumskalet, kan obehörig utrustning inte läsa av korten. Risken minimeras på detta vis ytterligare.

Secrid finns i lite olika utföranden, de populäraste modellerna har en ”läderjacka” och i den finner du plats för några andra kort utan t ex mikrochip, mynt och ett smart sedelfack som även kan användas till kvitton eller andra små notisar.

Material: Kortskyddet är tillverkat av stark och hållbar aluminium och plånboken av europeiskt läder.

Mått: 102 x 65 x 21 mm.

Vikt: 72 gram (inkl förpackning: 112 gram).

Klicka här för Specifikationer ->

   Rymmer

  • 4-6 kort
  • 4 extrakort
  • Visitkort
  • Sedlar & Kvitton
  • Med Spänne & Knapp

   Mått

  • Höjd: 102 mm
  • Bredd: 65 mm
  • Djup: 21 mm
SECRID