Skip to main content
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Röda tråden Världen - Frågespelet för hela familjen | Nicotext

Prel antal i lager: 2
Artnr. R-1122

139,00 kr


Produktbeskrivning

Röda tråden Världen - Frågespel för hela familjen | Nicotext

Röda Tråden är ett spel för hela familjen där det gäller att koppla ihop tio till synes udda fakta för att komma fram till den gemensamma nämnaren. Det kan vara ett land, en stad, en plats eller ett resmål.
För varje ledtråd blir det lättare att lösa gåtan, men det är inte alltid den som har levt längst eller läst mest som kan klura ut det rätta svaret.

För varje kort lär du dig något nytt om länder, städer och spännande platser på hela jorden samtidigt som du och dinna vänner har trevligt tillsammans.
Ta fram spelet hemma efter middagen, en regnig dag hemma eller på födelsedagskalaset. Låt hela sällskapet förvandlas till listiga detektiver - samtliga på jakt efter den röda tråden!

Antal spelare: 2+
Ålder: 7 år+
Speltid: 20 min+
Innehåll: 80 kort, 160 gåtor

Askens mått: 105 x 130 x 40 mm
Vikt: 350 gr
Därför behändigt att ta med sig.

Nicotext är ett mindre familjeägt förlag med kontor i Stockholm. Nicotext värnar om miljön så därför planterar de ett nytt träd för varje sålt spel genom en icke vinstdrivande organisation: Reforestation Projects.

Recensioner:
"

Riktigt bra info på varje fråga, lagom lätt, alla har någon referens och kan gissa. Behändig och inbjudande liten förpackning."
Aftonbladet, 27 november 2016

"Roligt och lite klurigt frågespel som både kräver och ger allmänbildning. Perfekt att ha med sig på resan och kul att få chans att lära sig udda saker om både välkända och nya platser."
Expressen, november 2016

"Smart kortspel som kan spelas överallt. (...) 'Perfekt' tyckte 13-åringarna."
Duo, Norrländska SocialDemokraten, 10 december 2016

"Gåtorna är av en karaktär som gör att man inte behöver känna sig dum
om man inte kan svaret. Spelet är allmänbildande och engagerande för alla, eftersom frågorna går laget runt och man får nya ledtrådar allt eftersom. Praktiskt fickformat gör att det är enkelt att spela på tåg- eller bilresan."

Sydöstran, 16 december 2016

"Detta är ett spel som passar utmärkt på resan eller varför inte under en lång bilfärd. Spelet passar hela familjen, det är ett enkelt och roligt spel som snabbt blir en favorit. Ett extra plus är att man under tiden man försöker klura ut den röda tråden kan man lära sig en hel del."
Betyg: 4 av 5
Skaraborgsbygden, 9 december 2016

"Roligt för den geografiintresserade. Gillar du frågespel om världens länder? Kör på denna!"
Betyg: 4 av 5
Folkbladet, 3 december 2016

"Spel i litet format som är enkelt att plocka med sig. Kul upplägg med ledtrådar där man får fler poäng ju tidigare man svarar."
Metro, 16 december 2016

Nicotext