Skip to main content
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

 x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

SECRID Twinwallet Veg Navy Silver

Prel antal i lager: 1
Artnr. 189-681-TVg-Navy-Si

1 149,00 kr


Produktbeskrivning

SECRID Twinwallet Vegetable Tanned Navy Blue

La Bretagna är ett av några få garverier kvar i Toscana som arbetar med den traditionella processen med vegetabilisk garvning på hög nivå. De bearbetar hudarna med blad, bark och till och med frukt i stället för kemikalier. De producerar vackert läder som blir vackrare och vackrare genom användning. Vattnet som krävs i processen rengörs och återanvänds.

Det här är det säkra stället att förvara sina kort på. Aluminiumfacket skyddar (RFID-säker) effektivt dina kort från avläsning av externa skannrar.
Modell Twin har dubbla cardprotectors.

Innehållet i våra plånböcker har på senare tid ändrats och vi använder fler och fler kort med datorchip och inbyggda antenner. Det ökar användarvänligheten, men det innebär också risker. Med SECRID wallet behöver du inte bekymra dig för det.

Kortskyddet är hjärtat i SECRID wallet. Genom att skjuta en liten spak åt sidan, förs dina kort ut ur kortskyddet i en överlappande sekvens. Detta kan du göra utan att ens öppna övriga delar av din plånbok och du hittar snabbt det kort du vill använda. Du plockar endast fram ett kort när du ska betala och så länge de andra finns kvar i aluminiumskalet, kan obehörig utrustning inte läsa av korten. Risken minimeras på detta vis ytterligare.

Material: Kortskyddet är tillverkat av stark och hållbar aluminium och plånboken av europeiskt läder.

Mått: 100 x 70 x 25 mm.

Vikt: 123 gram (inkl förpackning: 153 gram).

SECRID